BLOG

Inzichten van coach, trainer en relatietherapeut Roos Moll

Een bijzonder cadeau: de relatie APK

Een bijzonder cadeau: meer verbinding in je relatie 

De relatie-APK

Aandacht besteden aan de dynamiek van je relatie hoeft niet zwaar te zijn. In tegendeel: het is juist verhelderend en verfrissend. Samen met je geliefde tijd maken om je verbinding te versterken is heel krachtig. Het biedt net dat zetje om weer met nieuwe ogen naar elkaar te kijken. Dat zeg ik uit ervaring, want met mijn man neem ik hier regelmatig de tijd voor. En als therapeut vind ik dat erg leuk om te begeleiden. Daarom bied ik een mooie drieluik – met een knipoog en een glas champagne. 

Sessie 1: De olifant in de kamer

Je kent vast dat gevoel dat jij en je partner steeds weer in dezelfde film lijken te spelen. In relaties ontstaan bepaalde gedragspatronen. Die kunnen de verbinding in de weg staan. We onderzoeken samen wat er nu precies gebeurt. Zo kunnen jullie het patroon doorprikken en tot meer begrip voor elkaar komen. Met een knipoog, want niemand is perfect en we hebben allemaal onze gekkigheden.

Sessie 2: Op de bank en in bed

In deze sessie gaan we aan de slag met praktische handvatten voor op de bank en in bed. Ik leer jullie simpele oefeningen die je dagelijks kan gebruiken voor meer verdieping in je liefdesleven. Wees niet bang, we houden onze kleren aan.

Sessie 3: Champagne

In de laatste sessie vieren we samen de liefde. We staan stil bij wat er goed gaat, wat je waardeert aan elkaar en wat je wilt behouden. Met een glas champagne.

Tussendoor geef ik jullie leuke en luchtige oefeningen die precies die diepgang brengen die jullie verlangen.

 

Prijs

3 sessies van 1 uur: €300,- inclusief btw.

Interesse? Neem contact op!

Verder lezen?

Zweethut voor moeders

Zweethutceremonie voor moeders Vaak gaan de gesprekken over het moederschap over hoe lang je kindje slaapt, of hij al
Lees verder

Een podcast over seksualiteit

In deze podcast werd ik geïnterviewd over seksualiteit en de Yoni-talks die ik organiseer. Over kwetsbaarheid in bed, over
Lees verder

Help, mijn relatie is saai!

Help, mijn relatie is saai! Als je langer bij elkaar bent is je partner niet altijd zo verrassend en
Lees verder

Hechting in relaties

Hechting in relaties Hoe de hechtingsbril ons helpt ruzies in onze relatie te begrijpen  Mijn man en ik hebben
Lees verder

Wat is zelfcompassie?

Mensen worstelen met zelfkritiek. We zijn nooit echt tevreden over onszelf. We zijn leuker als we een paar kilo’s
Lees verder