ABOUT

Het mooiste vind ik als mensen leren meer van zichzelf te houden…

Roos Moll

coach, trainer & RELATIETHERAPEUT

Ik ben Roos Moll, 45 jaar, coach, trainer en relatietherapeut. Ik help mensen zowel in de privésetting als in het bedrijfsleven om effectiever én gelukkiger te zijn in hun werk en relaties. Ik creëer makkelijk een veilige setting waarin mensen zich durven te uiten en emoties er mogen zijn. Mijn dag is geslaagd als mensen nieuwe inzichten hebben opgedaan waar ze weer weken mee vooruit kunnen. 

Achtergrond

Ik studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschap in Nijmegen vanuit mijn motivatie om de wereld beter te maken. Mijn eerste werkervaring deed ik op in de ontwikkelingssamenwerking maar al snel werd duidelijk dat ik me met leren en ontwikkelen bezig wilde houden. Bij de Baak Management Centrum VNO_NCW kreeg ik de kans om van binnenuit het vak van trainer en coach te leren. Ik volgde vele vakopleidingen en blijf mij jaarlijks scholen. Het kenmerkt mij dat ik altijd nieuwsgierig blijf en door blijf leren. 

Naast me met leren en ontwikkelen bezig te houden, ben ik ook nog steeds graag bezig met thema’s als integriteit, duurzaamheid en diversiteit. Organisaties met een maatschappelijke rol hebben dus ook mijn interesse.  

Ik woon in Amsterdam met mijn man en twee stiefkinderen en ben ook vaak in het bos te vinden. Met mijn andere bedrijf Nature Quest pas ik mijn ervaring toe in de natuur en bied ik samen met mijn twee partners programma’s aan voor particulieren en het bedrijfsleven voor natuurlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Het uitgangspunt is de natuur als leermeester. 

Mijn volledige CV staat op Linkedin

Mijn uitganspunt is: je bent al goed

Ervaring

coach + levenstherapeut

Bij de Baak Management Centrum VNO-NCW begon ik 15 jaar geleden met coachen en trainen. In 2017 studeerde ik af aan de 5-jarige opleiding School of Life als holistische levenstherapeut waarbij ik heb geleerd om het mentale, fysieke, emotionele, en spirituele te combineren. Ik heb inmiddels 10 jaar ervaring met meditatiebeoefening, yoga en mindfulness. Mijn uitgangspunt is: je bent al goed. Het mooiste vind ik als mensen leren meer van zichzelf te houden.   

Senior Trainer

Ik begon het trainersvak bij de Baak in 2005 en werk sinds 15 jaar als trainer (sinds 8 jaar zelfstandig) voor veel verschillende organisaties. In de afgelopen jaren trainde en ontwerp ik vele talentontwikkelingsprogramma’s, traineeships en management development programma’s. Door mijn werk in het bedrijfsleven kan ik goed de brug slaan tussen het persoonlijke en het zakelijke.  Ik ben een verbinder en voeler, en ik werk intuïtief, maar ik ben ook een doorpakker. Deelnemers ervaren mij als professioneel, sensitief en iemand die veel veiligheid biedt. 

Relatietherapeut

Na mijn opleiding tot EFT-relatietherapeut was ik meteen verkocht. Als EFT-relatietherapeut (verdieping) zet ik mijn idealisme vorm in het meest belangrijke wat we hebben: onze directe relaties. Ik vind het ontroerend om mijn verbindende en faciliterende kwaliteiten in te zetten om een relatie weer tot leven te wekken.