COACHING & LEVENSTHERAPIE

Je eigen plezier, talenten, gevoel en essentie weer terug vinden

Zelfinzicht & evenwicht

voor (young) professionals

In het werkende leven komt er veel op je af, vooral als je ambitieus bent. Je werk is leuk, uitdagend en geeft je veel energie, maar het kent ook een schaduwzijde.

Veel ambitieuze mensen hebben ook last van stress-gerelateerde klachten, zijn extreem kritisch op zichzelf, ervaren gevoelens van onzekerheid, nemen te veel hooi op hun vork, en kunnen moeilijk grenzen aangeven. Dat zijn allemaal thema’s die je kunnen belemmeren in je werk en er soms voor zorgen dat je (emotioneel) vastloopt. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het evenwicht is tussen ambitie en stress, tussen willen en kunnen. 

Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring met het begeleiden en coachen van dit soort vraagstukken. 

 

Coaching, wat is dat?

Bij coaching help ik je om jezelf en je emoties beter te leren kennen en begrijpen. Vanuit dit vergrootte zelfinzicht wordt het makkelijker om te zien hoe je weer in beweging kan komen, wat je kan doen om obstakels op te ruimen of te vermijden.

Ik coach je om vanuit je eigen plezier, talenten, gevoel en essentie terug te vinden, om je doelen in je werk en leven beter te bereiken. Ik help je bij het opheffen van belemmerende, vaak onbewuste patronen in je leven. We zetten licht op jouw kwaliteiten en die dingen die je energie geven. Ook werken we aan een gezonde omgang met je eigen emoties.


Wanneer is coaching effectief en zinvol?

Coaching is effectief als je je wilt openstellen en naar jezelf durft te kijken.

Je kunt bij mij terecht met vragen over:

  • Wie je bent
  • Welke kant je op wilt
  • Wat je tegenhoudt
  • Situaties waarin je vastloopt, zoals levensgebeurtenissen of lastige situaties op je werk.

Soorten coaching: 

  • Coaching  bij stressklachten
  • Loopbaancoaching 
  • Life coaching 
  • Zelfacceptatie
  • Emotiemanagement 

Mijn uitganspunt is: je bent al goed


Mijn Werkwijze

Ik ben afgestudeerd levenstherapeut aan de School of Life en kijk ik vanuit een holistische perspectief: zowel mentale, emotionele, fysieke als spirituele kanten kunnen aan bod komen, afhankelijk van jouw vraagstuk.

Mensen ervaren mij als empathisch en inlevend en tegelijkertijd pragmatisch en doelgericht. 

Testimonials

Praktische informatie

Hoe verloopt een traject?

Als je wilt, kunnen we telefonisch kennismaken om je meer te vertellen over mijn aanpak en visie op jouw vraag. Het eerste gesprek is een intake en bedoeld om helderder te krijgen waar je aan wilt werken, maar meestal zijn we dan eigenlijk al begonnen. Daarna duurt een traject gemiddeld 5-10 sessies. 

Locatie in Amsterdam

Mijn praktijk zit in Amsterdam West en is makkelijk te bereiken op de fiets, met het openbaar vervoer of per auto (voldoende parkeergelegenheid, echter wel betaald).

Prijzen

Particulier: €95,- inclusief BTW per sessie (van gemiddeld een uur)

Zakelijk: €250,- exclusief BTW per sessie (van gemiddeld een uur)

Blog

Wat is zelfcompassie?

Mensen worstelen met zelfkritiek. We zijn nooit echt tevreden over onszelf. We zijn leuker als we een paar kilo’s minder wegen. We hebben pas succes

Read More

Hechting in relaties

Hechting in relaties Hoe de hechtingsbril ons helpt ruzies in onze relatie te begrijpen  Mijn man en ik hebben wel eens ruzie over het gebruik

Read More

Zweethut voor moeders

Zweethutceremonie voor moeders Vaak gaan de gesprekken over het moederschap over hoe lang je kindje slaapt, of hij al iets kan en hoe het gaat

Read More

Telefonisch kennismaken?

Vul het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.